Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Quanzhou Niceway Imp & Exp CO., LTD. Βρίσκεται σε μια όμορφη πόλη - Quanzhou.Our εταιρεία ιδρύθηκε το 2012.

Img1.png

Το εργοστάσιό μας

Το όνομα του εργοστασίου μας είναι Quanzhou Juyi τσάντες και υποθέσεις co., Ltd. Που βρίσκεται στην επαρχία Huian, το εργοστάσιο μας έχει 10000 τετραγωνικά μέτρα, και οι εργαζόμενοι περίπου 150persons.

img2.png

Το Προϊόν μας.

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή του σακιδίου, τσάντα ταξιδιού, τσάντα πικνίκ, τσάντα μωρό, ψυγείο τσάντα, τσάντα αγορών, τσάντα τρόλεϊ, τσάντα lap-top και ούτω καθεξής.  

img3.png

Εφαρμογή προϊόντων

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται για υπαίθρια, σχολικά, εμπορικά, ταξίδια και ούτω καθεξής.

Πιστοποιητικό μας

iso证书.png

Εξοπλισμός Παραγωγήςimg4.pngimg5.png
img6.pngimg7.png


Αγορά Παραγωγής

Η ετήσια παραγωγική μας ικανότητα φθάνει τα 15.000.000pcs. Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη από το εξωτερικό και τους εγχώριους πελάτες μας.


Η υπηρεσία μας

Επιμένουμε στην επιχειρηματική ιδέα της ανάπτυξης, της καινοτομίας, της πίστωσης και της πρακτικής άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της αρχής των «ταλαντούχων ανθρώπων, της ποιότητας, της καινοτομίας, της καλύτερης εξυπηρέτησης, του πελάτη είναι ο Θεός». Η εταιρεία Niceway προσπαθεί να επιτύχει το στόχο της «ποιότητας για την επιβίωση, την ανάπτυξη, την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας για τους πελάτες». Ελπίζουμε ειλικρινά να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη και συνεργατική σχέση μαζί σας και να δημιουργήσουμε ένα win-win αποτέλεσμα. . Θα σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, έγκαιρη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η SUCESS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΙΚΑΙ ΤΡΟΠΟ! NICEWAY ΜΕ ΣΟΥΣΤΟΥΣ!