Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Εταιρεία Profice

Κύρια προϊόντα:

1. Τσάντα βιομηχανία : Σακίδιο, σχολική τσάντα, τσάντα μεσημεριανό, τσάντα μολύβι, τσάντα ταξιδιού, τσάντα τρόλεϊ, Messenger τσάντα, τσάντα Tote,

Τσάντα αγορών, τσάντα lap-top, τσάντα ψυγείου, τσάντα Drawstring, τσάντα μέσης, τσάντα Sling

2. Κεραμική βιομηχανία : Κούπα, Επιτραπέζια σκεύη, Είδη οικιακής χρήσης, Κεραμικά τέχνης & σκάφη, Καθημερινά είδη πορσελάνης, Κεραμικό κύπελλο,

Τράπεζα νομισμάτων, διακόσμηση σπιτιού, αναδευτήρα πιπεριού και αλατιού, κούπα ημέρας του Αγίου ΒαλεντίνουΕταιρεία Profice


Our bag factory png

Το εργοστάσιο τσαντών μας

Quanzhou Niceway Imp & Exp CO., LTD. βρίσκεται σε μια όμορφη πόλη - Quanzhou.Our εταιρεία ιδρύθηκε το 2012. Το όνομα εργοστάσιό μας είναι Quanzhou Juyi τσάντες και υποθέσεις co., ltd. που βρίσκεται στην κομητεία Huian, το εργοστάσιο μας έχει 10000 τετραγωνικά μέτρα, και οι εργαζόμενοι περίπου 150persons.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή του σακίδιο, τσάντα ταξιδιού, τσάντα πικνίκ, τσάντα μωρό, ψυγείο τσάντα, τσάντα αγορών, τσάντα τρόλεϊ, τσάντα lap-top και ούτω καθεξής. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα μας φθάνει τα 15.000.000pcs. Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, την Ιαπωνία και άλλες χώρες και περιοχές. Έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη από το εξωτερικό και τους εγχώριους πελάτες μας.


Our Ceramics factory.jpg

Το κεραμικό εργοστάσιο μας

Το κεραμικό εργοστάσιο μας είναι μια επιχείρηση καθημερινής πορσελάνης με υψηλή τεχνολογία. Ιδρύθηκε το Μάιο του 2001, με εγγεγραμμένο κεφάλαιο RMB 1,5 εκατ. Ευρώ, εργοστάσιο μας καλύπτει μια έκταση 60mu (περιοχή παραγωγής άνω των 30.000 τετραγωνικών μέτρων). Με περισσότερους από 800 εργαζόμενους, η ετήσια αξία παραγωγής μας είναι 30 εκατομμύρια RMB και ετήσια ικανότητα παραγωγής μας είναι 20 εκατομμύρια τεμάχια.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι κούκλες καρτούν, σύνολα φρούτων, μαγνήτες, αδιάβροχα βάζα και μικρές βιοτεχνίες, τα οποία πωλούνται σε εγχώριες και ξένες αγορές. Τον Νοέμβριο του 2004, έχουμε περάσει την πιστοποίηση ISO9001: 2000. Η μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή μας στρατηγική είναι η δημιουργικότητα, η τέλεια ποιότητα και το μάρκετινγκ μάρκας.

Τα προϊόντα μας έχουν καινοτόμο σχεδιασμό και ανώτερη ποιότητα. Καλή ποιότητα, λευκό, διαφανές και λαμπερό τζάμι ως μοναδικό χαρακτηριστικό μας. Με τον επιχειρηματικό στόχο της τήρησης της σύμβασης και πίστωσης άγχος, χαιρετίζουμε ειλικρινά τους φίλους σε όλο τον κόσμο για την επιχειρηματική συνεργασία.


Πιστοποιητικό μας:

Σχετικά με την τσάντα: έχουμε πιστοποιητικό Disney, πιστοποιητικό BSCI, πιστοποιητικό Walmart, πιστοποιητικό ISO

Σχετικά με την κεραμική: έχουμε Λεπτομέρειες Aduit, πιστοποιητικό υγείας, πιστοποιητικό ποιότητας, πιστοποιητικό SGS


Η υπηρεσία μας

Επιμένουμε στην επιχειρησιακή ιδέα της ανάπτυξης, της καινοτομίας, της πίστωσης και της πρακτικής άσκησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της αρχής του "ταλαντούχου ανθρώπου πρώτα, της ποιότητας, της καινοτομίας, της καλύτερης εξυπηρέτησης, του πελάτη είναι ο Θεός".

Niceway προσπαθεί να επιτύχει το στόχο της «ποιότητας για την επιβίωση, την ανάπτυξη, την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας για τους πελάτες».

Ελπίζουμε ειλικρινά να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμη και συνεργατική σχέση μαζί σας και να δημιουργήσουμε ένα win-win αποτέλεσμα. Θα σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, έγκαιρη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Η SUCESS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΙΚΑΙ ΤΡΟΠΟ! NICEWAY ΜΕ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ!