Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

πώς να μειώσετε το βάρος της σχολικής τσάντας

Dec 11, 2017
IMG_2480.JPG


πώς να μειώσετε το βάρος της σχολικής τσάντας


Σύμφωνα με την έρευνα του δημοσιογράφου: τώρα το βάρος κάθε τσάντα ταξινόμησης είναι το εξής: η τσάντα πρωτοβάθμιας σχολικής τάξης ζυγίζει 2,5 έως 2,8 κιλά, η δεύτερη είναι 3,5 έως 3,6 χιλιόγραμμα, η τρίτη κατηγορία είναι 4,2 έως 4,6 κιλά, η τέταρτη είναι 5 σε 5,2 χιλιόγραμμα, η πέμπτη τάξη είναι 6,2 έως 6,3 χιλιόγραμμα, η έκτη τάξη είναι 6,5 ~ 6,8 χιλιόγραμμα, η πρώτη τάξη γυμνασίου από 9,6 σε 9,8 κιλά.


Σύμφωνα με την πρόταση του εμπειρογνώμονα, το βάρος της σχολικής τσάντας στο δημοτικό σχολείο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 κιλά, και το βάρος της σχολικής τσάντας των μαθητών δευτεροβάθμιας μέσης εκπαίδευσης θα πρέπει να είναι 5 ~ 6 κιλά. Το υπερκείμενο της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης όχι μόνο προκαλεί την εμφάνιση της αυχενικής σπονδύλωσης, αλλά και καθιστά νεότερη την τάση της τραχηλικής νόσου.


Προτείνουμε:

1.parents στην αγορά των παιδικών τσαντών, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή των ελαφριών σακούλες όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο το δυνατόν περισσότερο για να επιλέξετε τους ώμους. Τώρα υπάρχουν κάποιες τσάντες μεταφοράς. Πολλοί γονείς θα αγοράσουν ένα κουτί έλξης για τα παιδιά. Ο δάσκαλος σκέφτεται ότι οι γονείς δεν χρειάζεται να αγοράσουν μια τέτοια βαριά τσάντα για τα παιδιά τους, μόνο η ποιότητα πέρασε.


2. Οι γονείς ζητούν από τα παιδιά να συσκευάσουν τις τσάντες τους, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την τσάντα των παιδιών, όσο είναι δυνατόν για να ελαχιστοποιήσετε τα βιβλία που οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά. Ο δάσκαλος προτείνει ότι ορισμένα από τα λιγότερα εκπαιδευτικά υλικά μπορούν να φυλαχτούν στο σχολείο και θα σταλούν σε όλους στην τάξη. Αυτό μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την επιβάρυνση των παιδικών σχολικών τσαντών.