Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Πώς να επισκευάσετε σπασμένα κεραμικά αγγεία;

Jul 22, 2017

Τα κεραμικά αγγεία ως διακοσμητικά έργα τέχνης μπορούν να μας φέρουν μεγάλη ομορφιά. Ωστόσο, τα κεραμικά αγγεία παράγονται επίσης τεχνητά, με πρακτικά έπιπλα, καθώς φορούμε ρούχα, έχουμε κάποιο βαθμό φθοράς, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φυσική φθορά. Κεραμικό αγγείο που αντιμετωπίζει το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος θα είναι σίγουρα πολύς χρόνος θα υπάρξουν ρωγμές ή άλλα προβλήματα, αν τεχνητά σπασμένα, πώς να επισκευάσει το κεραμικό αγγείο κακό; Αυτό είναι επίσης πολλοί φίλοι ανησυχούν για το θέμα, κεραμικά αγγείο σπασμένα πώς να το κάνουμε; Το σπάσιμο του μαθήματος επηρεάζει την εμφάνιση της ομορφιάς, αλλά μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε τεχνητή επισκευή.

Αλλά αν ο βαθμός βλάβης είναι πιο προφανής, τότε δεν μπορεί να επιδιορθώσει την έκταση. Κάποια διαδικασία παραγωγής βάζων είναι πιο περίπλοκη, υπάρχουν και άλλοι τύποι χύτευσης εκεί, ένα τέτοιο αγγείο είναι πιθανό να επισκευάσει κακό. Αλλά αν το κεραμικό βάζο λούστρο φθορά, τότε η μέθοδος επισκευής ή κάποια. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια ειδική κεραμική σκόνη για να αντιμετωπίσουμε, μπορούμε επίσης να αγοράσουμε μερικούς ειδικούς καθαριστικούς παράγοντες, κεραμικά αγγεία πάνω στο ειδικό σπρέι στα παραπάνω και στη συνέχεια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν καλό φάκελο για να αφαιρέσουμε τους λεκέδες.

Αλλά αν υπάρχουν κάποιες ρωγμές στο βάζο, πρέπει να βρούμε κάποιο επαγγελματικό προσωπικό επιδιόρθωσης για να επισκευάσουμε, να μην διορθώσουμε αυθαίρετα το δικό τους. Αν χρειαστεί να επιδιορθώσετε μερικές ρωγμές στο κεραμικό αγγείο, υπάρχει κάποιος τρόπος. Τώρα πρέπει να πουλήσουν αυτά τα επαγγελματικά κεραμικά στεγανωτικά, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να γεμίσουμε τις ρωγμές. Υπάρχει επίσης ένα ποτήρι κόλλα που μπορούμε να φτιάξουμε για να γεμίσουμε τις ρωγμές, φυσικά αυτά είναι κατάλληλα για κάποιες ρωγμές. Αν το σκεύος είναι σπασμένο και το σπασμένο είναι πιο σοβαρό, πιθανότατα δεν υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί, τότε μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε ένα νέο βάζο, αφού τελικά μπορεί να γίνει ένα απλό patch που μπορούμε να το κάνουμε στο σπίτι.

Αλλά αν το κεραμικό αγγείο σπάσει πολύ σοβαρό, είμαστε απρόθυμοι να πετάξει, το βάζο είναι πολύτιμο, θα βρούμε έναν ειδικό πλοίαρχο επισκευής για την επισκευή, ανάλογα με την έκταση των ζημιών για την επισκευή. Αλλά αν είναι μόνο βρώμικο, ή η εμφάνιση μικρών ρωγμών, μπορούμε εύκολα να λύσουμε τα χέρια τους, δεν θα υπάρξουν πάρα πολλά προβλήματα. Λοιπόν, πώς έσπασε το κεραμικό αγγείο; Δεν ανησυχούμε, είμαστε σε συμφωνία με το βαθμό βλάβης που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση, ώστε να μεγιστοποιήσουμε το αποτελεσματικό βάζο επισκευής, να διασφαλίσουμε ότι η εμφάνιση του αγγείου δεν θα είναι ατελής και ούτω καθεξής.