Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Σας λέω σαπούνι χεριών και η διαδικασία του πλυντηρίου ή του σακιδίου είναι τι;

Mar 27, 2017

Το σακίδιο είναι για παιδιά, φοιτητές και τουρίστες που μεταφέρουν οικογένειες στο ταξίδι τους και οι προμήθειες είναι απαραίτητες. Με την πάροδο του χρόνου, το φαγητό, το νερό και πάντα φοράει ένα σακίδιο backpack. Τυχερός είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του σακιδίου κατά τη στιγμή της δημιουργίας, φέρουν πάντα φθορά, και δεν είναι δύσκολο να καθαριστούν. Οι περισσότεροι τσάντες ώμων καθαρό μέσο πλύσης που χρησιμοποιείται σε ένα κανονικό πλυντήριο, αλλά άλλοι πρέπει να πλένονται με το χέρι, ανάλογα με τις πληροφορίες σύνθεσης τους. Με λίγο λίπος αγκώνα και μερικά ελαφρά προϊόντα καθαρισμού, μπορείτε να πάρετε την τσάντα σας καθαρή και θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της. Εδώ για να εξηγήσει το πλύσιμο των χεριών Backpack Backpack διαδικασία πλυσίματος:
Επιλογή 1: πλύσιμο στο χέρι του σακιδίου σας
Αδειάστε το σακίδιο σας. Δεν θέλετε να πλύνετε το σακίδιο σας μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά. Γυρίστε το σακίδιο σας, έφτασε με μια μικρή ηλεκτρική σκούπα στις εσωτερικές γωνίες του σακιδίου σας μπορεί να έχει σκόνη και σκουπίδια. Μόλις καθαρίσετε το σακίδιο σας μικρά σωματίδια, σφιγμένες τσέπες λύσεων.
Από το σακίδιο του θα τα περιουσιακά σας στοιχεία σε μια πλαστική σακούλα, ώστε να μπορείτε να τα βγάλετε όλα πίσω αφού επιλέξετε την έρευνα πακέτου. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε κανένα σημαντικό πράγμα.
Ας υποθέσουμε ότι διαπιστώνετε ότι κάποιο από τα δικά σας προϊόντα είναι βρώμικο, τα παίρνει τώρα, ενώ πλένετε το σακίδιο σας. Δεν θέλετε να καθαρίσετε τα βρώμικα αντικείμενα πίσω σε μια τσάντα.
Το σακίδιο σας είναι έτοιμο για πλύσιμο. Βουρτσίστε με τα χέρια σας χαλαρά, λεκέ επιφάνεια και σκόνη. Στη συνέχεια, με ένα υγρό πανί για να καθαρίσετε το εξωτερικό της συσκευασίας σας. Κατεβείτε, την εμφάνιση βρωμιάς, και θα σας βοηθήσει να κολλήσετε στο καθαρό νερό και να καθαρίσετε.
Αφαιρέστε τις αφαιρούμενες τσάντες ώμου και τσέπης ώμου και καθαρίστε μόνοι σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κάθε μέρος της τσάντας θα καθαριστεί καλά.
Κόψτε τυχόν χαλαρά νήματα ή ίνες κοντά στις μύγες. Αυτό είναι να εξασφαλίσετε ότι καθαρίζετε το σακίδιο, θα έχετε ελεύθερη πτώση σε αδιέξοδο και να κολλήσετε σακίδιο φερμουάρ.
Προβολή προστατευμένης ετικέτας σακίδιο. Είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στους ώμους σας για να προστατέψετε τα κράτη (υποθέτοντας ότι) για να διασφαλίσετε ότι ο τρόπος πλύσης της τσάντας σας δεν θα το βλάψει. Προστατεύστε την γλωττίδα που βρίσκεται στις πλευρικές ραφές, πιθανότατα στο κύριο διαμέρισμα με φερμουάρ στο σακίδιο. Οι ετικέτες προστασίας γενικά συνηγορούν υπέρ των καθαρών σακιδίων και των επίπεδων σακουλών, προκειμένου να διασφαλιστεί η αειφόρος ανάπτυξή τους.
Ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να καταστρέψουν τις τσάντες ώμων και τις καθαρές πρακτικές (για παράδειγμα, αύξησαν την αντοχή τους στο νερό), ώστε να συμμορφώνονται καλύτερα με τις οδηγίες.
Υποθέτει ότι τα υφάσματα δεν έχουν ετικέτες προστασίας και καθαρισμού, η περιοχή ελέγχου υφάσματος είναι μικρή, δείτε πώς αντιδρά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το καθαριστικό.
Πρόωρη θεραπεία οποιωνδήποτε λεκέδων. Με οποιεσδήποτε γραμμές απομάκρυνσης λεκέδων πριν από τη θεραπεία, βρώμικες κηλίδες επιλέγετε, αλλά για να αποτρέψετε το χλωρίνη. Με μια μαλακή βούρτσα (παλιά οδοντόβουρτσα) για να σκουπίσετε τα υπολείμματα λεκέδων και αφήστε τη θεραπεία για 30 λεπτά. Οι περισσότεροι λεκέδες πρέπει να πέσουν όταν πλύνετε την τσάντα.
Υποθέτοντας ότι δεν έχετε καμία προεπεξεργασία βαφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βούρτσες σας βουτηγμένες σε υγρό καθαριστικό μέσο και νερό 50:50.
Γεμίστε νεροχύτη ή μπανιέρα με ζεστό νερό. Μπορείτε να κάνετε σε μια μπανιέρα ή μια δεξαμενή πλύσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο, ξεπλύνετε όλες τις τσέπες και το σακίδιο.
Για να αποφύγετε το ζεστό νερό, επειδή το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία στο χρώμα των σακουλών ώμων.
Υποθέτοντας ότι προστατεύετε την ετικέτα γεμίζει εντελώς το σακίδιο, δοκιμάστε μερικά από τα υγρά και καθαρά κουρέλια.
Προσθέστε ένα ήπιο απορρυπαντικό στο νερό. Χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά είναι απαραίτητο είναι ένα ήπιο καθαριστικό δεν περιέχει βαφές, αρώματα και χημικά. Αυτό οφείλεται σε σκληρές χημικές ουσίες μπορεί να βλάψει τις πληροφορίες ύφασμα σακίδιο σας (με τη μείωση της αποτελεσματικότητας των στρωμάτων υφάσματος σε αδιάβροχη τσάντα), καθώς και αρώματα και βαφές μπορεί να επηρεάσει το δέρμα σας.
Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα ή ένα πανί για να σκουπίσετε το σακίδιο σας. Μπορείτε να γεμίσουν εντελώς το σακίδιο σας στο νερό, ίσως χρησιμοποιώντας το νερό βουτιά σας πινέλα πλύσιμο ή cleaningwipes, βούρτσα βοηθά στον καθαρισμό της περιοχής είναι εξαιρετικά βρώμικο, ύφασμα είναι κατάλληλο για γενικό καθαρισμό καλύτερα.
Μια οδοντόβουρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει σκληρούς λεκέδες από σακίδιο από πληροφορίες και πρόσβαση σε απρόσιτες περιοχές.
Ας υποθέσουμε ότι το πακέτο σας αποτελείται από μια θαυμάσια πληροφορία, όπως ένα πλέγμα, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο και σφουγγάρι αντί για να αποφύγετε βλάβη στο ύφασμα.
Πλένετε σχολαστικά το σακίδιο σας. Πλύνετε οποιοδήποτε σαπούνι ή απορρυπαντικό με ζεστό νερό, για να αποφύγετε τα υπολείμματα SOAP του σακιδίου σας.
Χαλαρώστε τη ρύθμιση μόνο από την τσάντα όπως εσείς. Μπορείτε να ελέγξετε την τοποθέτηση σε μια άπειρη τσάντες πετσέτα σώμα, κυλώντας μια πετσέτα σε αυτό, μέχρι να μοιάζει με ένα σωλήνα. Αυτό θα βοηθήσει στην απορρόφηση πολλών υδάτων.
Σε άγχος όταν το πακέτο σας, έτσι δεν θα βλάψει το ρολόι σχεδιασμένο για φερμουάρ, ζώνες, και αφρό.
Στεγνώστε το σακίδιο σας. Αφήστε τη φυσική μονοτονία, μάλλον μονότονη. Υποθέτοντας ίσως ότι το σακίδιο κρέμεται ανάποδα, σφίγγοντας με τις λύσεις τσέπης, με το πονηρό του.
Μπορείτε επίσης να ελέγξετε στον ήλιο έξω από το σακίδιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να φρεσκάρετε τη συσκευασία σας.
Την επόμενη φορά που χρησιμοποιείτε ή καταχωρείτε σακίδιο πριν πάτε, βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς επίπεδη. Από αυτή όταν είναι βρεγμένο, σε χρήση ή αποθήκευση μπορεί να προστεθεί για ευκαιρίες ανάπτυξης μούχλας που έβαλα στη συσκευασία.