Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πορσελάνης

Jul 08, 2017

Η καθημερινή πορσελάνη για μεγάλο χρονικό διάστημα για την πλειοψηφία των ανθρώπων που αγαπούν και χρησιμοποιούνται, επειδή έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Πρώτον, εύκολο να πλυθεί και να διατηρηθεί καθαρό. Ημερήσια πορσελάνη τζάμια φωτεινή, λεπτή, εύκολο στη χρήση μετά από τους λεκέδες.

Δεύτερον, η θερμική σταθερότητα είναι καλύτερη, αργή μεταφορά θερμότητας. Το γεύμα ημέρας με μια ορισμένη θερμοκρασία για να αντέξει τις γρήγορες αλλαγές απόσβεσης όταν η απόδοση δεν είναι εύκολο να σκάσει. Αυτό είναι ανώτερο από γυαλικά, είναι καυτός κακός αγωγός, αργή μεταφορά θερμότητας. Χρησιμοποιείται για να κρατήσει βραστό νερό ή ζεστό φαγητό, να πάρει το χρόνο δεν είναι ζεστό.

Τρίτον, η χημική φύση της σταθερότητας, ανθεκτικό. Αυτό είναι καλύτερο από τα μεταλλικά προϊόντα όπως το χαλκό, το σίδηρο, το αλουμίνιο, κλπ. Να έχουν ανώτερη, καθημερινή πορσελάνη έχει μια ορισμένη οξύτητα, αλκάλια, αλάτι και ατμοσφαιρική ικανότητα διάβρωσης διοξειδίου του άνθρακα, δεν είναι εύκολο να αντιδράσει με αυτές τις ουσίες χημική αντίδραση, .

Τέταρτον, η πορσελάνη πορσελάνη σπάνια, πολύ χαμηλή απορρόφηση νερού. Με ημερήσια αποθήκευση πορσελάνης τροφίμων, στεγανά σφραγισμένα, για να αποφευχθεί η εξάτμιση του νερού στα τρόφιμα, η διήθηση και οι εξωτερικές βακτηριακές βλάβες.

Πέμπτον, η πολύχρωμη διακοσμητική διακόσμηση, ιδιαίτερα το υψηλό θερμοκρατικό λούστρο και η μπλε και άσπρη διακόσμηση και άλλοι κίνδυνοι δηλητηρίασης χωρίς μόλυβδο, μπορούν να είναι τολμηροί για χρήση, πολύ δημοφιλείς με τους ανθρώπους που καλωσορίζουν.

Φυσικά, η καθημερινή πορσελάνη είναι επίσης μια μύγα στην αλοιφή. Η μεγαλύτερη αδυναμία είναι η χαμηλή δύναμη κρούσης, η επαφή με δυσανεξία, η εύκολη θραύση, είναι ένα εύθραυστο προϊόν. Επιπλέον, γενικά, δεν είναι κατάλληλο για μαγειρικά σκεύη άμεσης καύσης φωτιάς, ενώ κάποια δεν είναι ανθεκτικά στο μαγείρεμα.