Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Ο σωστός τρόπος να μεταφέρετε το σακίδιο σας

Jun 19, 2017

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο σακίδιο με χωρητικότητα άνω των 50 λίτρων. Βάλτε τα αγαθά, με το βαρό κτύπημα στο κάτω μέρος, το καλύτερο μέρος είναι το σακίδιο μπορεί να είναι ανεξάρτητο. Η τάνυση του ιμάντα, έτσι ώστε η βαρύτητα του ιμάντα του καβάλου, για να χαλαρώσετε, κάνει το πάνω ιμάντα 45-60 μοίρες. Είναι τόσο εύκολο να περπατάς όπως τίποτα πίσω.

 

Εάν τα βάρη είναι βαριά ή βαριά, μπορούν να τοποθετηθούν εξίσου. Η πόρπη της ζώνης στο στήθος, τεντωμένη, κάνει τον φορέα να μην πέφτει. Στο Μάρτιο, και τα δύο χέρια τραβήξτε το λουράκι μεταξύ των ιμάντων ώμου και του σακιδίου. Το σώμα είναι ελαφρώς εμπρός, έτσι η βαρύτητα του περπατήματος είναι στην πραγματικότητα στη μέση και τους γοφούς, και δεν υπάρχει πίεση στην πλάτη. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το άνω άκρο μπορεί να τοποθετηθεί ευέλικτα. Όταν τα εμπορεύματα φορτώνονται με σακίδια, η σκηνή, ο υπνόσακος και το υφασμάτινο κάλυμμα μπορούν να τοποθετηθούν έξω από το σακίδιο και να στερεωθούν με μια εξωτερική ταινία. Διαφορετικά το έδαφος, τα εξωτερικά μέρη είναι διαφορετικά, όπως η διάτρηση στη ζούγκλα, δεν ανεβαίνουν μέχρι το ύψος.

 

Οι τσάντες ώμων διατίθενται επίσης με βαρύς ώμους. Τοποθετήστε το σακίδιο σας σε ένα ορισμένο ύψος και ώμους στον ιμάντα ώμου. Προχωρήστε προς τα εμπρός και σηκώστε τα πόδια σας. Αυτός είναι ένας βολικός τρόπος. Βάλτε το στα χέρια σας αν δεν έχετε ψηλά μέρη. Βάλτε το σε ένα γόνατο (με ιμάντες). Στη συνέχεια, μια τσάντα χειρός, το άλλο χέρι λουριά στρίψτε γρήγορα, το χέρι στο λουρί, έτσι ώστε το άλλο χέρι για να εισέλθουν πιο εύκολα.

 

Πρέπει να υπάρχει προστατευτικό σχοινί κατά τη διέλευση από ρυάκια και απότομα τμήματα. Όταν είναι απροστάτευτο, χαλαρώστε τον ιμάντα ώμου, ανοίξτε τη ζώνη και το λουρί στο θώρακα έτσι ώστε ο σάκος να διαχωρίζεται με τον ταχύτερο ρυθμό σε περίπτωση κινδύνου.