Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Παραδοσιακή τεχνική --- Dehua πορσελάνη

Dec 19, 2017


29381f30e924b899c4efe2326f061d950b7bf6ed.jpg

Παραδοσιακή τεχνική --- Dehua πορσελάνη


Το Dehua Kiln είναι ένας από τους γνωστούς κλιβάνους της Δυναστείας των Σονγκ, που αποτελεί θησαυρό στην κινεζική παραδοσιακή πορσελάνη. Dehua κλιβάνου αναφέρεται στην παραγωγή της πορσελάνης Κομητεία Dehua στην επαρχία Fujian. Dehua Πορσελάνη ξεκίνησε στη Δυναστεία Σονγκ, είναι τώρα περισσότερο από περισσότερα από 1000 χρόνια ιστορίας. Η δυναστεία των Μινγκ (1368-1644 χρόνια) διαμόρφωσε σταδιακά τις δικές τους δεξιότητες και στυλ, και στη συνέχεια έκανε μια μεγάλη εξέλιξη στην μοναδική τέχνη της Κίνας από πορσελάνη. Η Δυναστεία Qing (AD 1644-1911 χρόνια) Dehua πορσελάνης πυροτεχνίας περαιτέρω εξέλιξη, οι άνθρωποι Qing πυροβόλησε την πλαστική τέχνη πορσελάνης διαδοχικά στη Σαγκάη, Ταϊβάν, Ιαπωνία, η βρετανική έκθεση κατέκτησε τέσσερις φορές το χρυσό βραβείο. Μετά από τη δεκαετία του 1950, η πορσελάνη Dehua στην κληρονομιά των παραδοσιακών τεχνών με βάση τη συνεχή καινοτομία, καύση παραδοσιακών πορσελάνινων ποικιλιών αναπτύχθηκε σε περισσότερα από 390 είδη, το σύγχρονο θέμα του προϊόντος αυξάνεται.

Dehua είναι διάσημο για την πυροδότηση λευκή πορσελάνη γάνωμα . Η λευκή πορσελάνη που παράγεται εδώ είναι λεπτή, καθαρή νεφρίτη, εμβρυϊκό οστό πρόστιμο, διαπερατότητα φωτός καλό, γυαλιστερό κρυστάλλινο φωτεινό, με αίσθηση διαφάνειας, απολαύστε το "κινέζικο λευκό", "Ivory λευκό", "Cream White" κορυφαία βαθμολογία "και ούτω καθεξής.

Dehua είναι διάσημο για την πυροδότηση λευκή πορσελάνη γάνωμα. Η λευκή πορσελάνη που παράγεται εδώ είναι λεπτή, καθαρή νεφρίτη, εμβρυϊκό οστό πρόστιμο, διαπερατότητα φωτός καλό, γυαλιστερό κρυστάλλινο φωτεινό, με αίσθηση διαφάνειας, απολαύστε το "κινέζικο λευκό", "Ivory λευκό", "Cream White" κορυφαία βαθμολογία "και ούτω καθεξής. Dehua πορσελάνη, προκειμένου να διαμορφώσει την πιο λαμπρή λευκή πορσελάνη, Buddha φτιαγμένο εξαιρετικό, εξαιρετικό γλυπτό, ζωντανό και ζωντανό σχήμα. Porcelain Deehua για να διαμορφώσει την πιο λαμπρή λευκή πορσελάνη, φτιαγμένη από το Βούδα έξοχη, εξαιρετική γλυπτική, ζωντανή και ζωντανή μορφή.

Dehua κεραμικά ήταν πάντα ένα σημαντικό προϊόν εξαγωγής του εμπορίου της Κίνας, με μετάξι και τσάι και γνωστό στον κόσμο ως "ο θησαυρός της Ανατολικής Τέχνης".