Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Τι είναι η «μείον» - παιδιών σχολικής τσάντας

Jun 23, 2017

Έχει πάντα ένα θέμα δημόσιας ανησυχίας για τη «μείωση αρνητική» για τα παιδιάΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ. Ξέρετε ότι το βάρος της τσάντας είναι η καλύτερη; Σύμφωνα με ένα άρθρο στο αμερικανικό περιοδικό της ζωής, είναι καλύτερο να μην υπερβαίνει το 10 τοις εκατό του βάρους σας backpacker του.

Ερευνητής της μελέτης wilmath Mary Ann είπε βαρύ σακίδιο του παιδιού θα μπορούσε να προκαλέσει η σπονδυλική στήλη να είναι κυρτή, πλάγια, προς τα εμπρός ή παραμορφωμένο.

Την ίδια στιγμή, μύες μπορεί να κούραση λόγω ακραίων στρες, και το λαιμό, τους ώμους και πίσω είναι ευάλωτοι. Εάν το βάρος της τσάντας υπερβαίνει 10 τοις εκατό σε 15 τοις εκατό του βάρους του το σακίδιο στην πλάτη, θα πολλαπλασιάσει τις βλάβες στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, αυτή συνιστά κρατώντας το βάρος backpack κάτω από το 10 τοις εκατό του βάρους το σακίδιο στην πλάτη. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το βάρος της σχολικής τσάντας παιδιού είναι περίπου 2,5 kg.

Ο Σύλλογος αμερικανική φυσική θεραπεία συνιστά ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν μιασακίδιο πλάτηςπου είναι τόσο στον ώμο που υποστηρίζεται. Οι ειδικοί λένε ότι ένα μοτίβο διπλό ώμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του βάρους του ένα σακίδιο και έτσι να μειώσει την πιθανότητα της στρέβλωσης.

Είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους νεότερους μαθητές, διότι τους ηλικιωμένους στις ΗΠΑ πρέπει συχνά να κινηθεί πάνω και κάτω από τις σκάλες για να αλλάξετε τις τάξεις τους, ενώ χαμηλός-βαθμού μαθητές δεν έχουν το πρόβλημα.

Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να τοποθετήσει σωστά τα αντικείμενα στην τσάντα. Τα βαρύτερα στοιχεία τοποθετούνται κοντά στο πίσω μέρος.