Σπίτι > Εκθεση > Περιεχόμενο

Ποια είναι τα κεραμικά για καθημερινή χρήση;

Jul 12, 2017

Η κεραμική μπορεί να λεχθεί ότι παράγεται λόγω των αιτημάτων των ανθρώπων της καθημερινής ζωής, στην καθημερινή ζωή, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι η πιο γνωστή πορσελάνη, όπως επιτραπέζια σκεύη, τσάι, καφές, κρασί, ρύζι και ούτω καθεξής.

t01a6763d530c7e2495.jpg

Η ταξινόμηση των κεραμικών καθημερινών αναγκών μπορεί να χωριστεί στις ακόλουθες κατηγορίες:

που ταξινομείται από πορσελάνη. Επί του παρόντος στην αγορά υπάρχει η κύρια κυκλοφορία της πορσελάνης, καθημερινές ανάγκες πορσελάνη, καθημερινή πορσελάνη πέτρας, πορσελάνη οστών, εξαίσια καθημερινή πορσελάνη, γυαλισμένη & τζάμια καθημερινή πορσελάνη, καθημερινή αγγειοπλαστική κ.ο.κ.

Με την ταξινόμηση της μεθόδου διακόσμησης λουλουδιών. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του λουλουδιού μπορεί να χωριστεί σε επί-τζάμια , τζάμια, υπό υαλοπίνακες , χρωματισμένο , χωρίς χρώμα λευκής πορσελάνης και ούτω καθεξής.

On-τζάμια αναφέρεται στα κεραμικά προϊόντα στο τζάμι με κεραμικό χρώμα για να διακοσμήσει, και στη συνέχεια από 700 ~ 850 ψητά προϊόντα. Λόγω της θερμοκρασίας καύσης δεν έφτασε τη θερμοκρασία τήξης του στρώματος λούστρου, έτσι ώστε το διακοσμητικό μοτίβο δεν είναι βυθισμένο βερνίκι, μόνο κοντά στην επιφάνεια του στιλβωμένου στρώματος, διακοσμητικό μοτίβο γυαλάδας και γυαλιστερό γυαλιστερό είναι πιο προφανής διαφορά.

Η διακοσμητική μέθοδος των τζαμιών είναι ίδια με τα υαλοστάσια, αλλά η θερμοκρασία ψησίματος από το υψηλό χρώμα του στιλβωμένου αγγείου έφθασε στη θερμοκρασία τήξης του κεραμικού προϊόντος, τα κεραμικά χρώματα στο λούστρο που τήκεται βυθισμένο στο γυαλί, μετά την ψύξη του στιλβωμένου στρώματος. το διακοσμητικό μοτίβο είναι σύμφωνο με τη στιλπνότητα του τζαμιού.

Κάτω από τζάμια διακόσμηση πραγματοποιείται στη λάσπη, το λούστρο μετά από υψηλή πυρκαγιά, αυτό το προϊόν και λούστρο στο ίδιο χρώμα, διακοσμητικά σχέδια που καλύπτονται από στιλβωμένο στρώμα, διακοσμητικό μοτίβο γυαλάδας και γυαλιστερό γυαλιστερό.

Χρωματισμένη πορσελάνη είναι στο κεραμικό λούστρο με την προσθήκη ενός παράγοντα υψηλής θερμοκρασίας, έτσι ώστε μετά την ανάφλεξη του προϊόντος το λούστρο που εμφανίζει ένα συγκεκριμένο χρώμα, όπως κίτρινο, μπλε, φασόλια και άλλα μπλε.

Η λευκή πορσελάνη αναφέρεται συνήθως σε κεραμικά χωρίς οποιαδήποτε χρωματική διακόσμηση.

Διαφορετικός διακοσμητικός τρόπος να φέρει ένα διαφορετικό διακοσμητικό αποτέλεσμα, οι διακοσμητικές επιπτώσεις των προϊόντων σε στιλβωμένο χρώμα, πολύχρωμα, γυαλιστερά προϊόντα και υπό υαλοπίνακες είναι γενικά πιο κομψά, ο πανέμορφος χρωματικός βαθμός δεν είναι παρά τα γυαλιστερά προϊόντα, οι άνθρωποι μπορούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους να επιλέγουν διαφορετικές διακοσμητικές μεθόδους του προϊόντος.