Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κεραμικών

Oct 10, 2018

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κεραμικών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα επεξεργασία καθημερινά πορσελάνης έχει καιρό έχει αγαπηθεί και να χρησιμοποιείται από το ευρύ κοινό, επειδή έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 Πρώτη,είναι εύκολο να πλυθούν και να καθαριστούν. Η καθημερινή λούστρο σμάλτων είναι φωτεινά και λεπτό, και είναι εύκολο να πλύνετε μετά να βάφονται.

Δεύτερη,η θερμική σταθερότητα είναι καλή και η μεταφορά θερμότητας είναι αργή. Ημέρα δείπνο έχει την ιδιότητα δεν είναι σε θέση να σκάσει όταν υποβάλλονται σε ταχεία θερμική σβέσης αλλαγές από μια ορισμένη διαφορά θερμοκρασίας. Αυτό είναι η ανώτερη γυαλικά, που είναι κακός αγωγός της θερμότητας και αργό στην μεταφορά της θερμότητα. Χρησιμοποιείται για να κρατήσει βραστό νερό ή ζεστό φαγητό. Δεν είναι πάρα πολύ καυτός όταν λαμβάνεται.

Τρίτο, είναι χημικώς σταθερό και ανθεκτικό. Αυτό είναι ανώτερη προϊόντα μετάλλων όπως χαλκός, σίδηρος, αλουμίνιο, κλπ. Καθημερινά πορσελάνης έχει ορισμένη αντοχή σε οξύ, αλκαλίων, άλας και διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, και δεν είναι εύκολο να αντιδρά χημικώς με τις ουσίες αυτές, και αυτό δεν σκουριάζει και την ηλικία.

Τέταρτη, πορσελάνη έχει πολύ λίγους πόρους και απορρόφηση του νερού χαμηλά. Χρησιμοποιώντας καθημερινά πορσελάνης για την αποθήκευση τροφίμων, μετά από σφράγισμα του στόματος, μπορεί να αποτρέψει την εξάτμιση, η διείσδυση και εξωτερικές βακτήρια των τροφίμων. Πέμπτον, οι πίνακες είναι πλούσιο και πολύχρωμο, ειδικά το λούστρο υψηλής θερμοκρασίας και μπλε-άσπρο-και διακόσμηση και άλλο μόλυβδο δηλητηρίαση τους κινδύνους, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τόλμη και είναι πολύ δημοφιλής. Φυσικά, καθημερινή χρήση πορσελάνης έχει επίσης δικά του ελλείμματα. Η μεγαλύτερη αδυναμία είναι ότι η αντοχή στην κρούση είναι χαμηλή, δεν είναι ανθεκτικό σε πτώση και είναι εύκολο να σπάσει. Είναι ένα εύθραυστο προϊόν. Επιπλέον, σε γενικές γραμμές, δεν είναι κατάλληλο για ανοικτή φωτιά για το μαγείρεμα, και μερικοί δεν είναι ανθεκτικό στο μαγείρεμα.