Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ταξινόμηση κεραμικών κυπέλλων

Sep 19, 2018

Ταξινόμηση κεραμικών κυπέλλων

 

τύπος

 

Σύμφωνα με τη θερμοκρασία, μπορεί να χωριστεί σε

 

1. Κεραμικά κύπελλα χαμηλής θερμοκρασίας

 

Η θερμοκρασία πυροδότησης της πορσελάνης χαμηλής θερμοκρασίας είναι 700-900 μοίρες.

 

2. κεραμικό κύπελλο με μέση θερμοκρασία

 

Γενικά αναφέρεται στη θερμοκρασία πυροδότησης 1000 βαθμών - 1200 βαθμών κεραμικής.

 

3. κεραμικά κύπελλα υψηλής θερμοκρασίας

 

Η θερμοκρασία πυροδότησης της πορσελάνης υψηλής θερμοκρασίας είναι πάνω από 1200 μοίρες.

 

Διάφοροι συντάκτες

 

(1) Θερμοκρασία: η θερμοκρασία καύσης της πορσελάνης υψηλής θερμοκρασίας είναι πάνω από 1200 μοίρες. η θερμοκρασία πυροδότησης της μεσαίας θερμοκρασίας πορσελάνης είναι μεταξύ 1000 και 1150 βαθμών. η θερμοκρασία πυροδότησης της πορσελάνης χαμηλής θερμοκρασίας είναι μεταξύ 700 και 900 μοίρες.

 

(2) χρώμα: πορσελάνη υψηλής θερμοκρασίας είναι πιο παχουλό, λεπτό, κρυστάλλινο, και η μεσαία και χαμηλή θερμοκρασία πορσελάνη είναι πιο υποτονική.

 

(3), λαβή: πορσελάνη υψηλής θερμοκρασίας είναι ομαλή και λεπτή? η πορσελάνη μέσης και χαμηλής θερμοκρασίας είναι ελαφρώς τραχιά.

 

(4), φωνή: πορσελάνη υψηλής θερμοκρασίας είναι πιο τραγανή? η μεσαία χαμηλή θερμοκρασία πορσελάνη είναι σχετικά χαμηλή.

 

(5), υφή: πορσελάνη υψηλής θερμοκρασίας είναι σταθερή στη σκληρότητα? η πορσελάνη μέσης και χαμηλής θερμοκρασίας είναι πιο εύθραυστη.

 

(6) Φυσικά, η πιο προφανής διαφορά μεταξύ των κεραμικών υψηλής θερμοκρασίας και των κεραμικών χαμηλής θερμοκρασίας είναι η απορρόφηση νερού, η χαμηλής θερμοκρασίας κεραμική απορρόφηση νερού είναι υψηλότερη, η υψηλή θερμοκρασία κεραμικά απορρόφηση νερού είναι λιγότερο από 0,2%, το προϊόν είναι εύκολο να καθαριστεί δεν θα απορροφήσει οσμή, δεν θα συμβεί ρωγμές ρωγμές και τοπικό φαινόμενο διαρροής. Ο ρυθμός απορρόφησης νερού των κεραμικών μέσης και χαμηλής θερμοκρασίας είναι πολύ υψηλότερος από αυτό του προτύπου και είναι εύκολο να εισέλθει στα λύματα. Δεν είναι εύκολο να καθαριστεί και θα εκπέμψει μια δυσάρεστη οσμή. Η ρωγμή και η διαρροή θα συμβούν μετά από πολύ καιρό.