Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Διεύθυνση Αναπτύξεως Καθημερινών Κεραμικών

Aug 05, 2017

Η κεραμική είναι ένα ειδικό εμπόρευμα, τόσο πρακτικό όσο και καλλιτεχνικό. Οι άνθρωποι για διαφορετικούς σκοπούς, τα κεραμικά προϊόντα έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Η αγορά κεραμικών προϊόντων χρησιμοποιείται κυρίως για την επίπλωση, την επιδίωξη καλλιτεχνικής αξίας, τη ζήτηση για υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως οι δυτικές χώρες, ορισμένες εύπορες οικογένειες για να αγοράσουν χιλιάδες δολάρια ένα σύνολο καφέ ως πλούτο, καθεστώς, αξίας σύμβολο; Καθημερινή χρήση, όπως εστιατόρια, εστιατόρια και συνηθισμένες οικογένειες για να αγοράσετε καθημερινά σκεύη, την εστίαση στην πρακτικότητα του προϊόντος. Τα τελευταία χρόνια, με τη διεθνή κλίμακα εμπορίου κεραμικών συνεχίζει να επεκτείνεται, η διεθνής κεραμική αγορά της ζήτησης δομή της ποικιλίας είναι επίσης όλο και πιο υψηλής ποιότητας και πρακτική ανάπτυξη δύο πτυχών.

Ανθεκτικές, οι κύριες απαιτήσεις της αντοχής σε κρούση του προϊόντος, και μπορεί να αντέξει το μηχανικό πλύσιμο και δεν σπάσει? υψηλής σκληρότητας με υαλοπίνακες, βλάβες με εύκολη τριβή και ακόμη και από τα εργαλεία κοπής πριονιών δεν αφήνουν ίχνη. μπορεί να αντέξει από το ψυγείο μείον 20 μοίρες Κατεψυγμένα στο φούρνο μικροκυμάτων 300 μοίρες έκτακτης ανάγκης μπάρμπεκιου ζεστό και κρύο ανταλλαγή χωρίς έκρηξη? μετά από αρκετές πλύσεις με όξινο απορρυπαντικό, γυαλάδα λευκότητα και διακοσμητικό χρώμα αμετάβλητο.

Εύκολο στη χρήση, οι βασικές απαιτήσεις σχεδιασμού και συσκευασίας προϊόντων για να ταιριάζουν σε διάφορους διαφορετικούς σκοπούς. Όπως συσκευασμένα σετ συσκευασίας, κάποια ξένη σχεδίαση για εύκολη χρήση, όπως συνήθως μετά τη συλλογή της κεντρικής αποθήκευσης, δεν θα χρησιμοποιηθούν μετά την αποκατάσταση της αρχικής συσκευασίας, μόνο ένα κομμάτι σποραδικής αποθήκευσης στο ντουλάπι.