Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Πώς να κρίνουμε την ποιότητα της τσάντας σακίδιο

Oct 07, 2017
IMG_4191.JPG

Πώς να κρίνετε την ποιότητα της τσάντας σακίδιο

Πρώτον, κατασκευή. Κάθε γωνία και γραμμή πίεσης είναι τακτοποιημένη, δεν υπάρχει φαινόμενο off-line και jumper, κάθε κέντημα βελονιών είναι πολύ κομψό, αυτό είναι το πρότυπο της υψηλής τεχνολογίας.

Δεύτερον, τα υλικά τσάντα ώμου , γενικά χρησιμοποιούν το 1680D διπλό ύφασμα είναι σχετικά μέτριο, ενώ 600D είναι πιο συχνά χρησιμοποιημένο ύφασμα Oxford ύφασμα. Επιπλέον, υλικά όπως καμβάς, 190T, και 210 χρησιμοποιούνται συνήθως για σχετικά απλές πακέτες ώμων τύπου τσέπης.

Τρίτον, η δομή πίσω τσάντα ώμου καθορίζει άμεσα τη χρήση και την ποιότητα του σακιδίου. Υψηλής ποιότητας και υπαίθρια ορειβασία ή στρατιωτικές σακίδια, πίσω δομή είναι πιο σύνθετη, τουλάχιστον πάνω από έξι κομμάτια μαργαριτάρι βαμβάκι ή EVA κάνουν αναπνεύσιμο μαξιλάρι, ακόμη και πλαίσιο αλουμινίου. Οι ώμοι της γενικής συσκευασίας είναι πίσω από περίπου 3MM του μαργαριτάρι βαμβάκι αναπνοή του σκάφους, ο απλούστερος τύπος δέσμης τσέπη, τσάντα ώμου, εκτός από το ίδιο το σακίδιο υλικά, δεν υπάρχει υλικό επένδυσης.

Συνοψίζοντας, η τσάντα ώμου είναι η καλύτερη επιλογή για ψυχαγωγία και χόμπι. Διαφορετικές ποιότητες τσαντών ώμων είναι κατάλληλες για διαφορετικές περιπτώσεις και δεν περιγράφονται πλέον εδώ.