Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Βιομηχανικές τάσεις παιδικών πακέτων

Jun 30, 2017

Με τη βελτίωση των επιπέδων διαβίωσης και κατανάλωσης των ανθρώπων, οι διάφορες τσάντες έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο εξάρτημα για τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι απαιτούν τα προϊόντα συσκευασίας όχι μόνο να ενισχύσουν την πρακτικότητα, αλλά και να επεκτείνουν τη διακόσμηση.

Σύμφωνα με την αλλαγή της ποιότητας των καταναλωτών, τα υλικά των σακουλών είναι πιο διαφοροποιημένα, το δέρμα, το PU, το dacron, το καμβά, το βαμβάκι και άλλα κουτιά υφής οδηγούν την τάση της μόδας. Ταυτόχρονα, στην εποχή της όλο και περισσότερης αυτοανακηρυχθείσας προσωπικότητας, τα απλά, ρετρό, κινούμενα σχέδια και άλλα στυλ καλύπτουν επίσης τις ανάγκες των μόδας από διαφορετικές πλευρές. Το στυλ των σακουλών επεκτείνεται επίσης από τις παραδοσιακές τσάντες εργασίας, τις σχολικές τσάντες σε μολύβια , τις τσάντες πορτοφολιών και τα μικρά σακουλάκια. Η τιμή συνεχίζει επίσης να αυξάνεται, το υλικό είναι όλο και πιο μυθιστόρημα!

Προς το παρόν, πολλοί έμποροι παραγωγής τσαντών άρχισαν να εστιάζουν περισσότερο στο σύστημα τσάντας, δεδομένου ότι οι φοιτητές πηγαίνουν στα σχολικά βιβλία και όλα τα είδη σχολικών θεμάτων είναι πολλά και πολλά από αυτά είναι βαρύτερα, αφήνουν τον μαθητή να δημιουργεί δυσκολίες. Guangzhou wen τρέχει βιομηχανική συνεργασία., LTD Zhu είπε τσάντα δεν χρειάζεται, αλλά τώρα πολλές τσάντες είναι πιο παραδοσιακό είδος στην αγορά, το πιο προφανές δεν μεταφέρεται αποσυμπίεση, και σχετικά εύκολο να σπάσει, και πολλά σχολεία και γονείς έχουν καλέσει για ορισμένες επιχειρήσεις στο σχεδιασμό της τσάντας, όταν η ελπίδα από τον άγχος περισσότερες πτυχές, η δεύτερη είναι να βελτιωθεί η ποιότητα.