Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ταχυδρομική τσάντα

Mar 27, 2017
Ο ώμος τσάντα Messenger και το flip είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Μετά από να παίξει σοβαρά με το set μόδας Η κορεατική έκδοση του Messenger bagsThe κορεατική έκδοση των Messenger σακουλών Μετά την αρχική υφάσματα καμβά συνέχισε να χρησιμοποιείται, αλλά το δέρμα είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Χαλαρώνοντας έξω το Σαββατοκύριακο, Messenger τσάντες, κοστούμια, μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν τα απαραίτητα αντικείμενα δεν εμφανίζονται στην τεράστια αμηχανία της διάσπαρτα μόνο μερικά πράγματα στη συσκευασία. Ο ελαφρύς, λεπτός, συμπαγής σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Για τους πολυάσχολους μετακινούμενους της ελίτ, και το πρακτικό τσέπη είναι ιδιαίτερα προεξέχον. Σε γενικές γραμμές έχουν περισσότερους από έναν σχεδιασμό τσαντών ή τσαντών, η βολική αποθήκευση και η ασφάλεια είναι επίσης υψηλότερες, ο σχεδιασμός με φερμουάρ αποτρέπει μικρά αντικείμενα από τυχαία ολίσθηση από το πακέτο.
Το χαρτοφυλάκιο Clamshell ως σύνολο είναι άκαμπτο, σταθερό επαγγελματικό εντύπωμα στο πρόσωπο. Εσωτερική χωρητικότητα που πρέπει να υπολογίζεται με, σκληρό όγκο αποθήκευσης χαρτοφύλακα από το ίδιο μέγεθος, φαίνεται πιο ανανεωμένο και ικανό να επιστρέψει. Εύκολο στη χρήση, κομψό και άνετο, δίνοντας ένα κομψό στιγμιότυπο.