Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Το χρώμα των κεραμικών τσαγιού

Jul 07, 2018

Το χρώμα των κεραμικών σετ τσαγιού

Το χρώμα των κεραμικών είναι στενά συνδεδεμένο με την ανόργανη σύνθεση που περιέχεται στο ελαστικό ή το λούστρο. Η ίδια σύνθεση ορυκτών μπορεί επίσης να αλλάξει το χρώμα της λόγω του περιεχομένου της. Η αγγειοπλαστική συνήθως καίγεται με αργίλους που περιέχουν οξείδια σιδήρου και το χρώμα είναι κίτρινο, κόκκινο καφέ, καφέ, γκρίζο κ.λπ., λόγω της διαφοράς στη θερμοκρασία καύσης και στον βαθμό οξείδωσης. Η προσθήκη άλλων ορυκτών συστατικών στον πηλό μπορεί επίσης να εκτοξευθεί σε άλλες αποχρώσεις, αλλά είναι λιγότερο συχνή. Η πορσελάνη ήταν πάντα πλούσια σε χρώμα και ποικιλία συσκευών. Τώρα εισάγεται ως εξής:

1 πράσινο τσάι

Διάσημο τσάι: διαφανές χωρίς σχέδιο, χωρίς χρώμα, χωρίς γυαλί κάλυψης ή λευκή πορσελάνη, celadon, μπλε και άσπρη πορσελάνη χωρίς κάλυμμα.

Μαζικό τσάι: μεμονωμένες συσκευές, διαθέσιμες το καλοκαίρι και το φθινόπωρο χωρίς καπάκι, μοτίβο ή γυαλί σε κρύο χρώμα. την άνοιξη και το χειμώνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν celadon, μπλε και άσπρη πορσελάνη και άλλα ποτήρια πορσελάνης σε δροσερό χρώμα. Εξοπλισμός πολλαπλών προσώπων, κατάλληλο για celadon, μπλε και λευκή πορσελάνη, λευκή πορσελάνη και άλλα κρύα κύπελλα με κρύο χρώμα.

Τσάι: Celadon, μπλε και άσπρη πορσελάνη, χρώμα κουβά, πολύχρωμες και άλλες ποικιλίες μπολ, καλύμματα, γλάστρες και κύπελλα.

Pu'er Tea: Κύπελλο Zishahu.

2 κίτρινο τσάι

Λευκή πορσελάνη γάλακτος, πορσελάνη με κίτρινο λούστρο και πολύχρωμες γλάστρες, καπάκια και κύπελλα με κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα.

3 μαύρο τσάι

Μαύρο τσάι: Zisha (λευκό γυαλί στο εσωτερικό τοίχωμα του φλιτζανιού), λευκή πορσελάνη, κόκκινη πορσελάνη λευκού χρώματος, γλάστρες με διάφορα κόκκινα τζάμια από πορσελάνη, κύπελλα καπακιού και κύπελλα καπακιού.

Κόκκινο σπασμένο τσάι: Zisha (λευκό βερνίκι στον εσωτερικό τοίχο) και λευκό, κίτρινο φόντο πορτοκαλί, κρόκος, και διάφοροι καυτοί πορτοκαλί καφετιέρες.

4 λευκό τσάι

Λευκά ποτήρια από πορσελάνη ή κίτρινο ποτ λάσπη, ή μαύρη πορσελάνη με μεγάλη αντίθεση και έγχρωμους τοίχους, για να φανεί το υπόλευκο.

5 Τσάι Oolong

Κατηγορίες ελαφριάς ζύμωσης και αναζωογόνησης: Λευκές πορσελάνες και λευκές πορσελάνινες κατσαρόλες, κύπελλα ή καπάκια, κύπελλα καπακιού.

Ημι-ζυμωμένη και ελαφριά, ξήρανση πυρκαγιάς: Ζου Νι ή γκρι-καφέ σειρά φλιτζάνια potware.