Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ταξιδιωτικές αποσκευές

Mar 27, 2017

Σύμφωνα με τον όγκο των διαφορετικών σάκων, γενικά τρεις τύποι σάκων χωρίζονται σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές.
Μεγάλη χωρητικότητα αποσκευών άνω των 50 λίτρων, κατάλληλη για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και επαγγελματικές δραστηριότητες. Περιοχές, όπως όταν θέλετε να μεταβείτε στο ταξίδι πεζοπορίας στο Θιβέτ ή στο πεζοπορικό, πρέπει να επιλέξετε την ένταση σε περισσότερες από 50 μεγάλες σακούλες. Κάποιο σύντομο ταξίδι, αν χρειάζεστε κάμπινγκ, χρειάζεστε επίσης μια μεγάλη τσάντα, επειδή μπορεί να κρατήσει χρειάζεστε τέντες, υπνόσακους και υπνόσακους. Οι μεγάλες τσάντες σύμφωνα με το σκοπό μπορούν να χωριστούν σε σακίδια και σε ταξιδιώτες μεγάλης απόστασης.
Τα εγκλείσματα πακέτων πεζοπορίας επιμηκύνονται για να περάσουν από το στενό έδαφος, τα εγκλείσματα χωρίζονται σε δύο στρώματα, χωρισμένα με ένα σάντουιτς φερμουάρ στη Μέση, έτσι ώστε όταν η πρόσβαση είναι πολύ βολική. Οι πλευρές και η κορυφή της τσάντας μπορούν να συνδεθούν με τις σκηνές και τα στρώματα, γεγονός που αυξάνει την ποσότητα των σάκων. Υπήρχαν αλεξιπτωτιστές πάγου, διαθέσιμοι για τη δέσμη των άξονων πάγου, πόλων. Αξίζει να αναφερθούν οι δομές πίσω σάκων, που υποστηρίζουν τη συμπερίληψη ελαφρού πλαισίου από αλουμίνιο, το σχήμα της πλάτης σχεδιάζεται σύμφωνα με τις εργονομικές αρχές, τη ζώνη πλάτης και το παχύ σχήμα με φυσιολογική καμπύλη τύπου "s" Και οι δύο πλευρές ολισθαίνουν ζώνη στήθος, αφήστε την τσάντα να αισθάνεται πολύ άνετα. Και αυτές οι τσάντες έχουν όλα μια ισχυρή, ευρεία, άνετη μέση, το ύψος των ιμάντων μπορεί να προσαρμοστεί. Οι χρήστες σύμφωνα με το σχήμα τους προσαρμόζουν εύκολα τους ιμάντες ανάλογα με το ύψος σας. Συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος της τσάντας πάνω από τους γοφούς, έτσι ώστε περισσότερο από το ήμισυ του βάρους των σακουλών να μπορεί να μεταφερθεί στη μέση, μειώνοντας έτσι σημαντικά το βάρος στον ώμο, στον ώμο λόγω της μακροχρόνιας μείωσης της απώλειας βάρους.
Συσκευασία δομή των μεγάλων αποστάσεων ταξιδιωτικές τσάντες και σακίδια παρόμοια με enclaves inlarge, και με πολλές πλευρικές τσέπες, για να τοποθετήσετε την κατηγορία μικρών αποδόσεων, μεγάλης απόστασης ταξιδιωτική τσάντα μπροστά είναι συνήθως πλήρη ανοικτή πρόσβαση είναι πολύ βολικό.
Μεσαίου όγκου αποσκευών 30 ~ 50 λίτρα, αυτές οι σακούλες θα χρησιμοποιηθούν ευρύτερα, 2-4 ημέρες εκδρομές στην ύπαιθρο, ταξίδια μεταξύ πόλεων, και μερικές μη-ταξίδια ταξίδια μακριά, μέση τσάντα είναι κατάλληλο. Φέρτε ρούχα και τα καθημερινά αντικείμενα μπορούν να χωρέσουν σε αυτό. Μεσαίες σακούλες και πιο ποικίλες. Ορισμένες τσάντες πρόσθεσαν μερικές πλευρικές τσάντες, περισσότερο ευνοϊκές για τα ξεχωριστά αντικείμενα. Σχεδόν η ίδια δομή στο πίσω μέρος αυτών των σακουλών και μεγάλων σακουλών.
Τόμος 30 λίτρα μικρών σακουλών, αυτές οι σακούλες χρησιμοποιούνται κυρίως στην πόλη, φυσικά, για 1-2 ημερών εκδρομές είναι επίσης πολύ κατάλληλο.