Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Ποια είναι η βιομηχανία της κεραμικής;

Jun 24, 2017

Τα τελευταία χρόνια, η διεθνής κοινότητα σχεδίασε μια νέα θεωρία "design is decoration", η οποία είναι το είδος ART DECO, το οποίο δίνει έμφαση στον ρόλο της διακόσμησης στον σχεδιασμό του σπιτιού, που οδήγησε στην άνοδο της βιομηχανίας λογισμικού. ο σχεδιασμός θα είναι πανί, ζωγραφική, φωτισμός, ξυλόγλυπτα, γυαλί, κεραμική τέχνη και οικιακές ανάγκες ενσωματώνονται στις περιοχές σχεδιασμού για να καλύψουν τις ανάγκες της ποιότητας home art, η οποία είναι μια πολλά υποσχόμενη βιομηχανία. Στην οικονομικά ανεπτυγμένη Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πλούσια ζωή, οι καταναλωτές επιδιώκουν την ποιότητα ζωής και την ποιότητα, πρόθυμοι να ξοδέψουν χρήματα για την επίπλωση στο σπίτι, έτσι ώστε για την οικοδόμηση μιας ευημερούσας κοινωνίας στην Κίνα, η βιομηχανία λογισμικού είναι επίσης ένα μεγάλο δυναμικό για την βιομηχανία ανατολής.

Η άνοδος της βιομηχανίας λογισμικού, η ίδια κεραμική βιομηχανία έχει φέρει νέες ευκαιρίες, η μαλακή στολή δίνει έμφαση στη συνολική επίδραση του χώρου, τότε οι τοίχοι, τα πλακάκια δαπέδου, το μπάνιο και άλλα κεραμικά προϊόντα πρέπει να αποτελούν σημαντικό τμήμα της βιομηχανίας λογισμικού, παράγουν ένα είδος απρόσκοπτη, συμπλήρωση αλληλεπίδραση μεταξύ του χώρου. Ως εκ τούτου, από μαλακή άποψη, τα κεραμικά προϊόντα δεν είναι πλέον ένα κοινό οικοδομικό υλικό, αλλά ο συνολικός διακοσμητικός σχεδιασμός ενός σημαντικού στοιχείου, δηλαδή ενός τρόπου ζωής μόδας σε ένα αναπόσπαστο μέρος. Η επανατοποθέτηση των κεραμικών προϊόντων άλλαξε το ρόλο της ως συνηθισμένου οικοδομικού υλικού, το οποίο δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί αδιάφορα, αλλά να ταιριάζει με το γενικό στυλ σχεδιασμού, έτσι ώστε η προστιθέμενη αξία του να αυξηθεί σημαντικά, αλλά ταυτόχρονα οι κεραμικές απαιτήσεις τέχνης να είναι αυστηρότερες.

Η Κίνα έχει μια μακρά κεραμική κουλτούρα, ακόμη πιο βαθιά από την Ιταλία, έχουμε επίσης μια λαμπρή αρχιτεκτονική, τέχνη και άλλη πολύτιμη κληρονομιά, όσο πηγαίνουμε στην κληρονομιά, τη συνεχή καινοτομία, αλλά και μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δόξα της κεραμικής βιομηχανίας της Κίνας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Κίνα διαθέτει επίσης μεγάλο αριθμό ομάδων καταναλωτών υψηλού επιπέδου και, με την οικονομική ανάπτυξη, ο αριθμός αυτής της ομάδας θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ως εκ τούτου, η προοπτική της βιομηχανίας μαλακής φόρτωσης είναι φιλόδοξη, εφ 'όσον κάνουμε συνεχείς προσπάθειες, η κεραμική βιομηχανία θα είναι σαν την Ιταλία και θα γίνει σταδιακά μεταποιητική βιομηχανία και σημαντικό μέρος της βιομηχανίας μαλακής διακόσμησης, υλοποίηση της επιθυμίας στην Κίνα, από την Κίνα.