Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο

Γιατί οι τσάντα αγγελιοφόρων που συνδέεται συχνά με το ποδήλατο;

Feb 11, 2018
messenger bag

Γιατί οι τσάντα αγγελιοφόρων που συνδέεται συχνά με το ποδήλατο;

Η τσάντα ταχυδρόμου ήταν κατανοητή από τον ταχυδρόμο, αλλά ήταν ένα πράγμα πολύ νωρίς. Η τσάντα ταχυδρόμου δεν είναι κατάλληλο για βαριά πράγματα, και αυτό θα επισυνάπτεται στο πίσω μέρος για να κάνει πλάτη πολύ ζεστό κατά την οδήγηση. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται από το ως ένα από τον εξοπλισμό για ιππασία, γιατί;


Νομίζω ότι υπάρχουν δύο λόγοι, είναι βολικό, το άλλο είναι αρκετά όμορφος! Το πακέτο είναι εξελίχθηκε από μία τσάντα ώμου, σκεφτείτε την πρώτη φορά που ο ταχυδρόμος Messenger, που μεταφέρουν μια τσάντα ώμου, όταν οδηγώντας ένα ποδήλατο είναι πολύ βολικό.


Στη συνέχεια θέλω να συντομεύσει αυτό ιμάντα πίσω, οδήγηση ενός ποδηλάτου στο πίσω μέρος, και όταν μπορείτε να πάρετε κάτι, πάρτε πράγματα, τώρα βέβαια τσάντα messenger δεν μπορεί να πάρει, μπορείτε να πάρετε, αλλά σε σχέση με το messenger τσάντα σακίδιο, μια μικρότερη περιοχή επαφής στο πίσω μέρος , δεν είναι τόσο καυτό έξω με ένα σακίδιο, σύστημα ψύξης με σακίδιο, τσάντα μπορεί να κρατήσει μερικά πραγματικά, αλλά νομίζω ότι η γενική πίσω ταχυδρομου δεν διατίθενται πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο οι άνθρωποι που οδηγούν την τσάντα πίσω, βλ., συχνά στο δρόμο αλλά μικρότερο, σαν μια τσέπη στο πίσω μέρος , ποδήλατο είναι σχετικά πιο, και ο ποδηλάτης δεν είναι μόνο για να διευκολύνουν την βόλτα, ή ιππασία το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ώστε να επιλέξουν ένα όμορφος, πολύ φυσικό.